Producte final d’un projecte integrat: EL METRO

Els alumnes d’EI5 han realitzat un projecte de treball comú que ha acabat amb un producte final sorprenent: la creació d’un METRO de dues línies.

image_print

captura-de-pantalla-2017-01-20-a-les-18-54-51Els alumnes d’EI5 han realitzat un projecte de treball comú que ha acabat amb un producte final sorprenent: la creació d’un METRO de dues línies.

Amb un entusiasme creixent, els nens han anat assimilant coneixements de manera significativa i transversal tot desenvolupant les seves capacitats i adquirint unes estratègies imprescindibles pel procés d’aprenentatge.

Amb un acte molt solemne, el METRO ha quedat inaugurat donant pas a una activitat en cooperació basada en el desplaçament per les dues línies. Per poder realitzar els diversos trajectes, han hagut de millorar les seves habilitats  en aspectes com ara l’orientació, la interpretació d’esquemes i el domini de l’espai, entre altres. Encara caldrà molta pràctica ja que hauran de mostrar la seva obra als companys d’Educació Infantil i també a alguns nivells de Primària.

Com és habitual a l’Escola, els nois de  3r d’ESO  han col·laborat amb els més petits posant la Tecnologia al servei de l’aprenentatge. Aquest ha estat un exemple més de participació i cooperació entre diferents etapes.

Podeu trobar informació en el bloc d’Infantil:

http://educacioinfantilgarbi.blogspot.com.es