Actes de Cloenda de l’Any Llull

Aquest matí han tingut lloc l’últim acte de cloenda de l’Any Ramon LLull de Secundària. En aquest article podreu veure també les activitats realitzades a Infantil i Primària.

image_print
Aquest matí ha tingut lloc l’últim acte de cloenda de l’Any LLull per Secundària. En aquest article podreu veure els altres actes i activitats realitzades a Infantil i Primària.
……
Acte de Cloenda de Secundària
 
Els alumnes de Secundària han fet la cloenda de l’Any Ramon LLull. L’acte ha estat conduït pels alumnes d’Oratòria de batxillerat amb el suport tècnic dels alumnes de l’optativa de Ràdio .
S’hi ha presentat un recull de vídeos sobre la vida i obra de Llull, fets en diverses assignatures, i  alhora hi han anat intercalant  proverbis savis de l’escriptor que actualitzaven amb reflexions de l’actualitat. 

Acte de Cloenda de Primària

Col·laboradors de l’Acte de Cloenda de Primària ens comenten les activitats realitzades al voltant del VII Centenari de la mort d’en Ramon Llull.

Acte de Cloenda d’Educació Infantil

Enguany se celebra l’any Llull en commemoració del setè centenari de la mort del gran escriptor i filòsof. Els més petits de l’Escola no queden al marge d’aquesta celebració i de la manera més apropiada per l’etapa, s’acosten a aquesta figura tan significativa.

Totes les classes d’ Educació Infantil han triat la faula LA LLEBRE I EL LLEÓ, del LLIBRE DE LES BÈSTIES per sumar-se a la celebració. A partir d’aquesta història, els nens d’ EI3 treballaran el cos, els alumnes d’ EI4 treballaran les emocions i el nens de les classes d’EI5 els valors. Plàstica. llenguatge, música, moviment… tot es presentarà en xarxa per desplegar totes les activitats que tindran un gran resultat final que se sabrà més endavant.