Problemes a l’Esprint

captura-de-pantalla-2017-01-26-a-les-19-32-02Ahir, dia 25 de gener, alumnes de Cicle Superior de la nostra Escola vam participar a les proves a l’Esprint de matemàtiques. Els Mestres de Cicle Superior van demanar persones voluntàries a cada classe per participar en grups i resoldre uns problemes. En Pau, en Jan, la Ivet, l’Emma i en Xavier vam ser els representants de la classe Nautilus.

Vam anar a l’Àgora a fer els problemes. Seguidament ens vam dividir en 3 grups i 2 sub grups a cadascun. Un d’ells era la “Branca d’Olivera” i l’altre era el “Colom de la Pau”. captura-de-pantalla-2017-01-26-a-les-19-31-39Cada sub grup havia de fer 4 problemes la resposta d’un dels quals era necessària per solucionar un dels problemes de l’altre sub grup. A continuació, si acabàvem els problemes, li dèiem al mestre responsable que ho escrigués a una pàgina web per saber si els problemes estaven bé. En el cas que ho féssim bé ens quedaven els 2 reptes finals, que vam fer conjuntament.

La Branca d’Olivera va resoldre 4 problemes bé i el Colom de la Pau en va fer 3, correctament.

Per a nosaltres va ser una experiència molt enriquidora encara que alguns problemes eren una mica difícils. Ens ho vam passar molt bé i vam aprendre moltes coses. No ens importaria tornar-ho a repetir.

Xavier A., Pau Z., Jan F., Ivet O. i Emma M.

Color Blanc i Verd. Classe Nautilus

captura-de-pantalla-2017-01-26-a-les-19-31-50