La peixera del menjador

El passat dijous 12 de gener els Caps Generals de color antics i els actuals, conjuntament amb la Sra. Olivé i Sr. Carmona vam anar a comprar uns peixos per la nova peixera de l’Escola.

image_print

img_1549

El passat dijous 12 de gener els Caps Generals de color antics i els actuals, conjuntament amb la Sra. Olivé i Sr. Carmona vam anar a comprar uns peixos. Quan vam sortir de l’Escola, vam anar fins a la parada d’autobús més propera a l’Escola. Vam agafar el 67, fins arribar al carrer Balmes a Barcelona. Tot seguit vam anar a esmorzar a una granja que era molt famosa. Després vam caminar fins a la botiga de peixos. Quan vam arribar a la botiga, la Sra. Olivé i el Sr. Carmona van entrar-hi i van explicar als treballadors de la botiga l’activitat que realitzaríem. Tot seguit vam entrar nosaltres i ens van explicar moltes coses sobre els peixos, els materials, el manteniment de la peixera, etc… Vam comprar bastants accessoris i 6 peixos en total. Uns peixos molt bonics, tres dels qualscanvien de color segons si estan nerviosos.

Quan vam arribar a l’Escola, els actuals Caps Generals de Color van anar a dinar i els antics van començar a preparar-ho tot. Quan van acabar de dinar van ajudar-los. Al cap d’una estona els antics Caps Generals de Color van anar a dinar i els actuals ho van acabar de muntar tot. A l’hora d’introduir els peixos a la peixera tots els Caps General de Color, tant els actuals com els antics, ho van fer amb molta cura, i a poc a poc van anar posant aigua a dins de la bossa on estaven els peixos. Després d’introduir els peixos, l’aigua estava molt bruta per causa de la sorra de la peixera. Als Caps Generals de Color, els antics i els actuals, ens ha agradat molt l’activitat. Per a mi ha estat una experiència molt bonica.

Guillem
Color Verd
Classe Nausica