Còmics en escena!

El dijous 26 de gener vàrem gaudir d’una altra tarda de biblioteca amb la professora Marta Tovar. Aquesta vegada vàrem dedicar-la al còmic; va ser el punt de partida d’una activitat que farem a l’Escola amb els nens i nenes de 3r i 4t de Primària.

image_print

El dijous 26 de gener vàrem gaudir d’una altra tarda de biblioteca fantàstica juntament amb la professora Marta Tovar. Aquesta vegada vàrem dedicar-la al còmic; va ser el punt de partida d’una activitat que farem a l’Escola amb els nens i nenes de 3r  i 4t de Primària, que consistirà a participar en un concurs de còmic que organitza el Saló del Còmic. En aquest sentit, vàrem endinsar-nos en aquest món de les imatges, onomatopeies, vinyetes…i vàrem treure els còmics en escena!.

Els nens de 3r i 4t, amb les seves famílies, es van inventar  històries que després van representar en forma de vinyetes amb els diferents elements que els vàrem donar.

Si volen descobrir aquests còmics en escena, aquí tenen una mostra de fotografies que il·lustren molt millor l’activitat.

Moltes gràcies per la seva assistència i sobretot per l’entusiasme dels nens i nenes i la seva implicació.

Ara a esperar la propera tarda de biblioteca!

Recull de fotos de la Tarda de Biblioteca