Voleu descobrir la Tàrraco Romana?

La Sra. Neus Jordi, antiga professora de l’Escola, ha escrit la novela “Voleu descobrir la Tàrraco Romana?” com a projecte de micromecenatge.

image_print
La Sra. Neus Jordi, antiga professora de l’Escola, ha escrit una novel·la amb la intenció de publicar-la. L’editorial Quorum l’ha acceptada en un projecte de micromecenatgesi voleu hi podeu participar en l’enllaç: http://quorumllibres.cat/project/la-butlla-dor

Aquesta novel·la encara no està editada. Cossetània Edicions va proposar, a través de Quorum LLibres, fer un projecte de micromecenatge per tal de poder-la editar.  Podeu col·laborar reservant un llibre a la web de Quorum Llibres. Si arriba al nombre de reserves previstes, li editaran el llibre i les persones que l’han reservat el rebran a casa una vegada editat. Si no ho aconsegueix no s’editarà. Per tant la gent que el reserva no el paga, només en cas d’edició i aleshores el rebrà a casa.

captura-de-pantalla-2017-01-30-a-les-13-45-10