Els més petits, a l’aigua!

Els dimarts i els dijous és el torn dels més petits de Garbí Obert a la piscina on fan natació i iniciació al waterpolo.

image_print

Des de l’Escola i Garbí Obert creiem que és molt important que els alumnes practiquin natació des de ben petits. És per aquest motiu que a Garbí Obert oferim, des d’EI3 a 2n de Batxillerat, diferents especialitats com són la iniciació a la natació i la iniciació al waterpolo per als més petits, la natació de competició, natació sincronitzada i també el waterpolo.

Cada dimarts i dijous és el torn dels més petits. Els alumnes d’Educació Infantil acompanyats dels professors Jose Salas, Paula Barea, Adrià Riera, Marta Baró i Mica Junyent comencen a acostumar-se a un entorn nou per a ells. D’altra banda, els alumnes del primer cicle de d’Educació Primària, s’inicien al waterpolo juntament amb els seus professors Marta Baró i Ivan Fernández i comencen a familiaritzar-se amb un nou esport.

Garbí Obert té molt present el Projecte Pedagògic i és per això que l’activitat ja comença quan els professors recullen els alumnes a les seves classes. L’hora del vestidor és també una part important de l’activitat, ja que els alumnes han de començar a acostumar-se a canviar-se sols i deixar-ho tot ben endreçat amb la roba penjada als penjadors. Un cop el vestidor està organitzat, també han de deixar la tovallola i les xancletes ben posades a la grada de la piscina. És aleshores quan tot està preparat per posar-se a l’aigua.

Els professors de piscina ens van comentar que estaven molt satisfets de tots els alumnes i que creien que era molt positiu per a ells el fet de realitzar aquesta activitat des de tan petits, ja que els ajuda a agafar una hàbits molt necessaris dins de l’aigua, però encara més necessaris i importants fora com són el respecte pels companys i l’ordre entre d’altres.

Des de Garbí Obert volem animar tots els alumnes a provar aquest esport, ja que de ben segur aprendran molt i s’ho passaran d’allò més bé amb els seus companys en un entorn diferent.

Descarrega’t aquí totes les fotografies