Petits Valents, Grans Causes

Mostra d’alguns del projectes duts a terme gràcies a la solidaritat per l’Hospital Sant Joan de Déu

image_print

 

Mostra d’alguns del projectes duts a terme gràcies a la solidaritat per l’Hospital Sant Joan de Déu

Elisa, un àngel que no es rendeix

Hi ha persones que desprenen amor, empatia, felicitat, alegria, que les abraçaries sense pensar-ho dues vegades. Hi ha persones amb les que aniries fins a la fi del món, que les convidaries a casa tots els dies de l’any.

Hi ha persones com l’Elisa, la nostra Elisa. Una nena que va aterrar a Sant Joan de Déu amb només set mesos, i avui, quinze anys mes tard, porta més de vint-i-set operacions.

Descobreix el que l’Elisa pot ensenyar-nos

 

Estela Campaña, donant de l’Hospital, mare d’en Pol

Des de fa 9 anys recapta fons per a la recerca del càncer infantil. La seva motivació neix de l’experiència viscuda. La seva esperança en el futur és contagiosa.

“Qualsevol idea que se m’ocorre, intento posar-la en pràctica per obtenir donacions per a la investigació”

Llegeix la història de l’Estela

Carta als Reis Mags d’un Petit Valent

Avui fa exactament un mes des de l’última visita dels Reis Mags d’Orient a l’Hospital. Volem compartir una carta que va omplir d’emoció, tant als patges reals, com a voluntaris, infermers, metges i pares d’en Jan.

Potser ens serveixi per reflexionar que les coses més importants a la vida, no es troben en grans centres comercials. Una altra gran lliçó d’un Petit Valent.

La carta d’en Jan

Podeu consultar altres projectes que s’han realitzat gràcies als donatius aportats a l’Hospital Sant Joan de Déu en aquest enllaç:
https://www.sjdhospitalbarcelona.org/ca/collabora/projectes