Enganxa’t a l’esport!

El passat dilluns 13 de febrer va tenir lloc al CosmoCaixa una xerrada organitzada per l’Associació FCB Jugadors, a càrrec d’un antic jugador del FCB, en la qual es va parlar sobre els valors que promou l’esport i també sobre els hàbits de vida saludables.

image_print

L’Aleví de Futbol Sala i el Preinfantil de Bàsquet van assistir aquest passat dilluns 13 de febrer a una xerrada organitzada per l’Associació FCB Jugadors amb la col·laboració del CosmoCaixa en la qual el senyor Antoni Pinilla, antic jugador del primer equip del FCB, va parlar sobre els valors que promou l’esport i els hàbits de vida saludables que un esportista ha de seguir. Va explicar també diferents anècdotes de la seva llarga trajectòria com a jugador professional de futbol,que va durar gairebé vint anys, durant els quals va recórrer diferents equips de futbol de la primera divisió.

Durant la xerrada es va posar èmfasi en els valors que l’esport promou. Des de Garbí Obert i l’Escola donem molta importància a la transmissió de valors per sobre dels coneixements purament tècnics de l’esport, ja que aquests valors seran els que formaran els ciutadans del demà. També vàrem poder visualitzar diferents vídeos amb exemples clars de fair play esportiu com a posada en pràctica de tots els valors dels quals vam estar parlant. Per acabar, va arribar el torn obert de preguntes.

Va ser una xerrada molt interessant i enriquidora en la qual els nostres alumnes i jugadors van poder escoltar de la mà d’un esportista professional tot allò que l’esport ens transmet més enllà del que és purament tècnic.