Activitat d’escacs a l’aire lliure

Tots els cursos de la Primària gaudeixen d’un escaquer gegant i les corresponents peces creades pels nois i noies de Secundària.

image_print

Tots els cursos de la Primària gaudeixen d’un escaquer gegant i les corresponents peces creades pels nois i noies de Secundària.

Aquest escaquer es troba situat a una de les terrasses i això vol dir que, a més a més de jugar a escacs, fan l’activitat a l’aire lliure. Es poden veure partides molt interessants on, a banda d’estratègies, cal practicar habilitats cooperatives per posar-se d’acord a l’hora de decidir quin dels moviments és el millor de tots.

En aquesta activitat també podem treballar la geometria (descobrint línies i figures geomètriques, diferenciant el pla del volum…), la mesura (calculant perímetre, diagonals…), aprenem a fer estimacions… i, per damunt de tot, ens ho passem d’allò més bé com podeu veure en les fotografies.