Campanya Targetes de transport T-10

Crònica de la Campanya Targetes de transport T-10 realitzada per l’Aitana, l’Hèctor i l’Àlex de la Classe les Hores

image_print

Dimarts, dimecres i dijous passat (21, 22 i 23 de març) vam fer la recollida de targetes T-10.

Els nens de 5è ens vam encarregar de fer la difusió de la campanya, que vol dir informar tothom sobre aquesta recollida, i els nens de 4t i tres nens de 5è es van encarregar d’estar a l’entrada de l’Escola recollint les targetes.

Aquestes T-10 havien de tenir un mínim de 5 viatges i les recollíem per donar-les al Casal dels Infants del Raval, ja que així poden desplaçar-se i gaudir d’activitats fora del centre.

Dijous a la tarda vam sumar tots els viatges recollits i vam aconseguir un total de 1218 viatges. Va ser un gran èxit!!

Agraïm tota la col·laboració d’alumnes, famílies i mestres que van portar targetes de transport públic.

Aitana, Hèctor i Àlex. Blau i verd. Classe les Hores

Els dia 21, 22 i 23 de febrer els voluntaris d’ImaGine van estar col·laborant en la Campanya Targetes de transport T-10.

El Casal dels Infants ens demana un cop més la nostra ajuda i tenim com sempre ganes d’aportar el nostre granet de sorra com a escola.

Aquesta vegada necessiten Targetes de transport T-10 perquè els nens i nenes, nois i noies amb qui treballen, no se’ls escapi cap oportunitat que se’ls ofereixi per falta de mitjans de transport. El transport representa un cost molt alt per a algunes famílies i a vegades aquests joves perden moltes oportunitats per no poder arribar a activitats esportives, culturals o de lleure, tallers de formació o pràctiques professionals.

Ens ajuden a ajudar?

Cordialment,