La vigilancia de los acantos

El proper divendres 3 de març, tindrà lloc a la Biblioteca de La Rioja (Logronyo) la presentació de SPAM Project Anthology. És un projecte artístic desenvolupat per al llibre il·lustrat La vigilancia de los acantos, escrit per l’antic professor i escriptor Sr. Javier Pérez-Escohotado i amb imatges realitzades pel Sr. Miquel Pescador, professor de l’Escola.

image_print

El proper divendres 3 de març, tindrà lloc a  la Biblioteca de La Rioja  (Logronyo) la presentació de SPAM Project Anthology. És un projecte artístic desenvolupat per al llibre il·lustrat La vigilancia de los acantos, escrit per l’antic professor i escriptor Sr. Javier Pérez-Escohotado i amb imatges realitzades pel Sr. Miquel Pescador, professor de l’Escola.

Podeu veure totes les imatges en aquest enllaç:

https://www.miquelpescador.com/spam-project-anthology