Casal d’Estiu i Campus Esportiu 2017

Ja tenim preparades i a punt totes les activitats per al Casal d’Estiu i el Campus Esportiu 2017.

image_print

Ja està tot a punt per gaudir d’un estiu ple d’experiències, rialles i aventures! Més de 300 alumnes de l’Escola participaran del casal i dels campus específics de futbol, bàsquet o dansa.

Com a gran novetat d’aquest any i durant la primera setmana de Casal, del 26 al 30 de juny, oferim unes colònies en anglès per als alumnes de 1r d’Educació Primària a 2n d’ESO. Aquestes tindràn lloc a L’Era, una casa de colònies situada a Oliola un petit poble de la Noguera on tots els alumnes podran disfrutar de moltes activitats d’aventura com el ràfting, escalada, piragüisme, BTT…, i també de gincames, jocs de nit i molt més.

Del 26 de juny al 28 de juliol. Seran 5 setmanes on realitzarem activitats, piscina, tallers, jocs, gimcanes i un munt de sortides i excursions! També piscina (interior i exterior) a diari.

Tampoc oblidem la part formativa, on hi haurà una coordinadora que s’encarregarà exclusivament d’organitzar activitats divertides i engrescadores per totes les edats on la llengua vehicular en tot moment serà l’anglès.

Els alumnes de EI2 a EI5 ens ho passarem pipa al Tibidabo (EI5), anirem al Castell de Montjuïc, pujarem al tren màgic de Palau, ens banyarem a la platja i visitarem el bosc vertical entre moltes altres activitats!

Per als alumnes del Primer Cicle de Primària (1r i 2n) hem preparat aquest any un Casal Exculsiu per a ells per tal que puguin disfrutar al màxim de l’Estiu a l’Escola. Anirem al Bosc Vertical, ens banyarem a la platja, anirem al circ, jugarem al Water and Dreams ens ho passarem d’allò més bé al Tibidabo i farem la tradicional nit a l’Escola que tant agrada!

Els més grans, des de 3r d’Educació Primària a 4t d’ESO descobrirem Collserola amb bicicleta, cada dimarts anirem a la platja, visitarem parcs d’aventura com WaterWorld i Port Aventura, anirem amb catamarà a Pineda de Mar i prepararem un excursió al Montnegre-Corredor on dormirem amb tendes en plena muntanya!

Per als campus específics de futbol sala i bàsquet destinats als alumnes des de 1r d’Educació Primària fins a 2n d’ESO, hem preparat un munt d’activitats, tornejos, gincames i activitats d’aigua a diari sense oblidar-nos també de totes les excursions, cada alumne amb el grup del seu curs.

Pel que fa al Campus Esportiu de Dansa, per als alumnes d’Educació Infantil 5 a 6è d’Educació Primària, realitzarem dues hores de classe diàries i una d’assaig específic on, a més a més prepararem un musical en el qual podarn assistir les famílies. A més a més, farem activitats aquàtiques a diari i també les sortides amb els respectius grups.

Vine i gaudeix amb nosaltre d’un estiu màgic i inoblidable amb els teus amics i realitzant les activitats i sortides que més t’agraden

Us hi esperem!

Xavi Cereijo

Coordinador Garbí Obert

Llibret d’Informació

Butlleta d’inscripció

Butlleta d’inscripció per a les colònies 

Autoritzacions per a les sortides d’Infantil

Autoritzacions per a les sortides de 1r i 2n d’EP

Autoritzacions per a les sortides de 3r d’EP a 4t d’ESO