Participació de l’Escola en Jornada de Bones Pràctiques de l’AEC

L’Escola va participar dissabte passat en la IV jornada de Bones Pràctiques organitzada per l’AEC a l’Escola Virolai presentant tres propostes: “El treball competencial a EI”, “El conte encadenat” i “The CLIL approach”.

image_print

L’Escola va participar dissabte passat en la IV jornada de Bones Pràctiques organitzada per  l’AEC a l’Escola Virolai presentant tres propostes.

La Jornada es va iniciar amb la lectura del document REFLEXIONS PER A UN MODEL EDUCATIU EN UNA SOCIETAT CANVIANT elaborat pels equips directius dels centres integrants de l’AEC.

Tot seguit el Sr. David Bueno va oferir la conferència “Aprenentatge i neurociència” que va donar pas a la presentació de les Bones Pràctiques presentades per les diferents escoles.

L’Equip d’Educació Infantil de l’Escola d’Esplugues va presentar “El treball competencial a EI” que representava una reflexió sobre el rigor en la metodologia a través del projecte “Com ens desplacem en metro?” realitzat pels alumnes d’EI5.

L’Escola de Badalona va participar amb la presentació de  “El conte encadenat”, una proposta que es realitza conjuntament entre els alumnes de segon de les dues Escoles, el qual serà musicat i representat en la diada de Santa Cecília  a càrrec dels nens i nenes de segon de Primària.

El darrer projecte presentat va ser “The CLIL approach”, proposta transversal que descriu la pràctica del Clil a càrrec de tots els mestres de l’Escola.

Les tres pràctiques van mostrar un alt nivell de creativitat i qualitat, despertant l’interès de tots els assistents.