L’Escola a la Kids Race

Des de fa dos anys el dissabte previ a la Marató de Barcelona té lloc la Kids Race, cursa on els nens participants tenen l’ oportunitat de córrer en un circuit ubicat a la mateixa sortida i arribada de la Marató i on tots reuben la seva medalla de “finisher”.

image_print

Dissabte va tenir lloc la festa del Running que s’organitza a Barcelona.

Des de fa dos anys el dissabte previ a la Marató de Barcelona  té lloc la Kids Race,  cursa on els nens participants tenen l’oportunitat de córrer en un circuit ubicat a la mateixa sortida i arribada de la Marató i  on tots reben la seva medalla de finisher.

El departament d’esports de l’Escola va promocionar l’esdeveniment i alguns alumnes hi van voler ser presents amb les seves famílies. Tots van gaudir i van tenir diploma i medalla.