Calçotada a l’hort amb els nens i nenes de quart.

Aquest passat dimecres, a l’hort de l’ Escola, els nens i nenes de 4t de Primària hem realitzat una activitat molt especial, la primera calçotada de l’escola Garbí.

image_print

Aquest passat dimecres, a l’hort de l’ Escola, hem realitzat una activitat molt especial, la primera calçotada de l’escola Garbí.
Ara ja fa uns mesos, cap a mitjans d’octubre, vam plantar els calçots. Va ser una tasca dura, però alhora molt divertida… i amb l’ajuda dels nostres mestres, el Sr. Félix i el Sr. Pedro, tot va ser molt més senzill.
Durant aquests mesos ens vam dedicar a cuidar-los: regant-los, calçant-los, traient les males herbes… fins que aquest dimarts, un cop vam veure que havien crescut prou, els vam collir.
Finalment, dimecres vam netejar i tallar els calçots, vam preparar les graelles amb el carbó i els vam coure.
Tothom hi va col·laborar. El Sr. Ramon Alet i tots els cuiners ens van preparar una salsa boníssim; els nostres mestres, amb el Sr. Félix i el Sr Pedro al capdavant, i els nois de Vida Social van preparar la graella i nosaltres vam fer pitets a tort i a dret per a tothom.
Com podeu veure a les fotos, ens vam fer un tip de menjar calçots que eren BONÍSSIM. I per acabar, la setmana que ve, collirem els que queden i la calçotada la faran els de tercer.