Primera Sessió del Club de Debat

El passat dijous dia 23 uns quants alumnes acompanyats pel Sr.Subirà vam realitzar la primera trobada del nou club de debat de Garbí. Aquesta activitat és una iniciativa engegada pels alumnes íntegrament i que compta amb la col·laboració de diversos professors.

image_print

El passat dijous dia 23 uns quants alumnes acompanyats pel Sr.Subirà vam realitzar la primera trobada del nou club de debat de Garbí. Aquesta activitat és una iniciativa engegada pels alumnes íntegrament i que compta amb la col·laboració de diversos professors.

El projecte, de caràcter voluntari, està pensat per aquells alumnes curiosos que, de forma setmanal i en horari extraescolar, vulguin tenir l’oportunitat de compartir les seves opinions amb altres companys i reflexionar sobre temes d’actualitat. És a dir, el club de debat està pensat per fomentar la capacitat de raonament i diàleg així com l’esperit crític i les habilitats oratòries dels alumnes. De moment, el club està orientat a estudiants de 4t d’ESO a 2n de Batxillerat i ja compta amb un considerable nombre d’inscrits. Durant la primera trobada l’eix central del diàleg va ser Maquiavel i la seva relació amb el poder i la mentida.

Si voleu rebre més informació podeu contactar-nos mitjançant l’adreça de correu clubdedebatgarbi@gmail.com Esteu tots convidats a assistir a la propera sessió.