Tennis a Garbí Obert

Any rere any, el tennis va arrelant amb força a Garbí Obert.

image_print

Amb més de 25 tennistes, aquesta activitat es consolida any rere any. Els dilluns i els dimecres és el dia del tennis a Garbí Obert. Amb els entrenadors, en Lluís Bou, en Robert Celma i en Jordi Campillo, tots els alumnes gaudeixen amb els companys de l’Escola d’una estona on s’ho passen d’allò més bé mentre aprenen a practicar l’esport que tant els agrada.

Com en qualsevol activitat que Garbí Obert ofereix, l’objectiu principal és donar continuïtat al nostre Projecte Pedagògic en un àmbit molt més distès amb els alumnes que durant l’horari lectiu.

El grup està dividit en dos per tal que els alumnes aprofitin més les sessions. El grup d’iniciació, que formen els alumnes d’Infantil i el primer cicle de Primària, està dedicat a les primeres nocions de tennis per tal que es familiaritzin amb l’esport i comencin a aprendre els conceptes bàsics. Amb un segon grup de tecnificació per als alumnes dels cicles mitjà i superior d’Educació Primària  treballem aspectes tècnics i també realitzem moltes estones de partits amb correccions ja que creiem que és la manera amb la qual els alumnes més aprenen.

Els seus professors, en Lluís, en Robert i en Jordi, ens han comentat que estan molt satisfets amb els seus alumnes ja que mostren molt d’interès en totes les sessions. Aquest fet demostra la passió que tenen per aquest esport.

Enguany i com a novetat, hem decidit oferir aquesta activitat en el Campus Esportiu d’Amposta que tindrà lloc el proper mes de maig, per tal que puguin gaudir d’un cap de setmana inoblidable amb els seus companys i companyes.

Per acabar, animem tots els alumnes que segueixin amb aquestes ganes i il·lusió per aprendre i gaudir practicant esport.

Descarrega’t totes les fotografies aquí