Robòtica a l’Educació Infantil

Els nens d’EI5 desenvolupen el pensament computacional en activitats com el joc dels Bee-bots, unes abelles robots programables que es desplacen seguint les ordres dels nens sobre una superfície, tot donant les ordres concretes en anglès.

image_print

Són moltes les activitats que contribueixen a desenvolupar el pensament computacional dels infants.

Encara que no ho sembli, hi ha dinàmiques quotidianes a l’aula que hi incideixen de forma significativa i de manera natural. Però hi ha activitats específiques pensades per trobar i aplicar estratègies a l’hora de resoldre problemes o assolir reptes.

Una d’aquestes activitats és el joc dels Bee-bots, unes abelles robots programables que es desplacen seguint les ordres dels nens sobre una superfície quadriculada que representa diferents escenaris .

Mentre s’ho passen bé, fomenten el seu pensament computacional i es preparen per dominar la robòtica.
Els nens d’EI5 practiquen aquesta activitat tot donant les ordres concretes en anglès.