Tarda musical de biblioteca : “La cançó més bonica del món”

image_print

El dijous 30 de març ens vàrem tornar a reunir amb els nens i famílies d’Infantil per gaudir de la tarda de biblioteca del mes de març. Aquesta vegada va ser una tarda de biblioteca musical, amb la col·laboració del Sr. Víctor Blasco.

Tots junts vàrem emprendre un viatge amb un rossinyol per ajudar-lo a trobar la “cançó més bonica del món”; durant el camí vàrem conèixer diferents personatges i cançons que vàrem cantar acompanyats del piano, de la mà del professor Víctor.

Va ser molt especial ja que entre tots vàrem donar punt i final a la història a través d’una dinàmica musical per aconseguir representar la cançó més bonica del món. Per tant, vàrem arribar a bon port, el viatge del rossinyol va finalitzar amb la satisfacció d’haver trobat “la cançó més bonica del món”, o n’hi ha més d’una?.

Moltes gràcies famílies i professors per fer possible una altra tarda de biblioteca!