Prebenjamins de Futbol Sala

Des de ben petits, tots els nostres alumnes que formen part de l’Escola de futbol sala amb Garbí Obert es preparen per arribar a 3r d’Educació Primària, el curs més esperat per tots els futbolistes, ja que és el curs en què s’inicia la competició. Cada setmana competiran amb diferents escoles de Barcelona.

Des de Garbí Obert i la coordinació de futbol sala amb en Miguel Fontecha tenim molt clar que l’objectiu principal és que tots els jugadors i jugadores aprenguin entenent el joc, millorant dia rere dia i competint per passar-s’ho bé. És per aquest motiu que tots els entrenaments estan destinats a exercicis en els quals els jugadors es trobin en situacions reals de partits i en les quals hagin de prendre moltes decisions ja que creiem que és la manera amb la qual milloren els nostres jugadors.

Aquest any, els dos prebenjamins estan a la lliga de preferent. Aquest fet significa que en la primera fase, que va tenir lloc durant el primer trimestre, varen fer un molt bon paper quedant primers classificats dels seus respectius grups. I en la segona fase, els dos equips estan en la disputa del primer lloc.

Animem tots els jugadors a seguir amb aquestes ganes i il·lusió per aprendre aquest esport i a finalitzar la temporada de la millor manera possible. Els recordem també que els queda una data molt desitjada per tots els membres de Garbí Obert com és el Campus Esportiu a Amposta els propers dies 26, 27 i 28 de maig.

Pre-Benjamí “A”

Pre-Benjamí “B”

Descarrega’t aquí totes les fotografies