Què no t’ho expliquin!

Cada cop queda menys del 12è Campus Esportiu a Amposta del proper mes de maig. No deixis que t’ho expliquin! Inscriute ja a la secretaria de l’Escola.

image_print

Ja s’apropa, cada cop queda menys per gaudir del 12è CAMPUS ESPORTIU A AMPOSTA. Ja ho tenim tot a punt i preparat per marxar amb més de 150 alumnes de l’Escola cap a Amposta on passarem un cap de setmana únic i inoblidable amb els amics i companys de Badalona.

Serà del divendres 26 al diumenge 28 de maig del 2017.

A la Residència Esportiva Amposta Parc, on reservem en exclusivitat per les dues Escoles. Un lloc privilegiat on disposem de la màxima qualitat en allotjament, en instal·lacions esportives i seguretat. Amb cuina pròpia, una dieta per esportistes i un bon control de les al·lèrgies i intoleràncies alimentàries.

El cap de setmana del 26, 27 i 28 de maig de 2017 anirem a Amposta on cada alumne podrà practicar l’esport que més li agrada i a més a més, realitzarem un munt d’activitats com piscina, jocs de nit, gimcanes esportives i molt més.

Cada alumne pot triar entre diferents esports on entrenar i competir:

•Futbol Sala

•Bàsquet

•Judo

•Tennis

•Patinatge sobre rodes

•Natació de Competició

•Natació Sincronitzada

•Dansa – Jazz

Hi poden anar tots els alumnes inscrits a les activitats de Garbí Obert i també tots aquells alumnes que no hi participen habitualment.

El mateix dia de la sortida (divendres 26) recollirem a tots els alumnes inscrits per la classe a l’hora de la sortida i esperarem al menjador. Un cop marxin els alumnes de l’Escola, carregarem l’autocar i marxarem. Poden portar la bossa a primera hora del matí, o bé, portar-la abans de la sortida cap a Amposta.

No et quedis sense plaça, inscriu-te ja i no deixis escapar l’oportunitat de passar un cap de setmana únic i inoblidable amb la família de Garbí Obert!

Recorda els millors moments de l’últim Campus!