Quarts de Final del XIII del Certamen de Lectura en Veu Alta

Participem a l’acte de Quarts de Final del XIII del Certamen de Lectura en Veu Alta

image_print

Divendres passat, darrer dia de trimestre, uns quants alumnes de l’Escola acompanyats de dues mestres van assistir a l’acte de quarts de final del XIII del Certamen de Lectura en Veu Alta que organitza l’Enciclopèdia Catalana, celebrat al Prat de Llobregat.

Des de la Laia, passant per la Clàudia, l’Adrià i el trio format per la Gal.la, la Judit i la Laia, alumnes de Primària i de Secundària. Tots van fer unes lectures excel·lents, en un espai on es mostrava que llegir és molt important, però també ho és escoltar.

El jurat, després d’avaluar la dicció, la interpretació i el ritme de tots els lectors, va decidir que l’Adrià de 2n d’ESO i l’equip format per Gal.la, la Judit i la Laia passessin a la següent fase.

Enhorabona a tots!!

Els desitgem una molt bona lectura i, mentrestant, expliquem contes i llegim històries als nostres infants!