Contes a l’Esprint

El dimarts 25 d’abril totes les classes de Secundària varen participar al Concurs Contes a l’Esprint, un dels concursos que hem inclòs dins del nostre ventall de propostes que tenim per Sant Jordi.

image_print

El dimarts 25 d’abril totes les classes de Secundària varen participar al Concurs Contes a l’Esprint, un dels concursos que hem inclòs dins del nostre ventall de propostes que tenim per Sant Jordi.

 Contes a l’Esprint és un projecte que requereix d’una escriptura col·lectiva, acompanyada i a contrarellotge, amb la creació de grups heterogenis per formar l’equip de joc. El professorat dinamitzador reparteix a l’atzar uns objectes (un cofre, un globus, un mitjó…), de diferents colors, que contenen les instruccions de joc. L’objectiu és que els alumnes construeixin un relat col·lectiu en un temps concret : 2 h. 30 min.; i que també creïn un objecte associat a la temàtica de la història que estiguin desenvolupant.

 Per altra banda, durant la sessió, els professors dinamitzadors van afegint instruccions noves als alumnes que han de tenir en compte i incloure en el transcurs de la seva història.

 Després de deliberar i llegir-nos els diferents relats de la Categoria de 1r i 2n d’ ESO i la Categoria de 3r i 4t d’ ESO, hem decidit que presentarem al Concurs Contes a l’Esprint el següents relats: Seguint el rastre de la Nerea i Cec d’amor, que poden llegir en el cos de la notícia. També, els hi mostrem algunes fotografies del dia del concurs.

 Felicitats als guanyadors i a tots els alumnes que hi han participat!

Imatges del relat col·lectiu