L’Escola amb les millors puntuacions a les proves Cangur 2017

Dos alumnes de Garbí Pere Vergés s’han posicionat entre el 5% de les les millors puntuacions a les proves Cangur 2017

image_print
El dijous dia 16 de març, 116 alumnes de l’Escola van participar a les proves Cangur que organitza la Societat Catalana de Matemàtiques. Mentre els alumnes de 6è de primària i 1r, 2n i 3r d’ESO ho feien al menjador de la nostra escola, els alumnes de 4t d’ESO i  Batxillerat ho feien a la sala d’actes de l’Institut Joaquim Blume.
Han aparegut els resultats i estem molt contents d’anunciar-vos que dos alumnes de l’Escola Garbí Pere Vergés Esplugues, en  Gerard Serralabós, de 2n de batxillerat i l’Arnau Diaz, de 4t d’ESO, s’han posicionat amb el  5% de millors puntuacions de les proves. Tindran un obsequi especial de la Societat Catalana de Matemàtiques.
Aquest llistat del 5% millors, així com els enunciats i les respostes a les proves,  el podeu consultar en aquest l’enllaç:  http://www.cangur.org/cangur/cang2017/enusol/
Podreu veure que altres alumnes nostres s’han acostat a aquest 5% com en Manel Pérez, de 3r d’ESO, la Clara Ercilla de 1r d’ESO.
Moltes gràcies a tots ells, que voluntàriament van decidir presentar-s’hi,  i a tots els professors dels Departament de Matemàtiques que van col.laboració en l’organització de la jornada.
Moltes felicitats a tots!
 …..