Neda per un somni

Des d’ImaGine volem agrair-los la seva participació a la darrera activitat solidària de l’Escola, la vuitena edició del NEDA. Amb la seva col.laboració, vam aconseguir recaptar 3068 euros. Tot un èxit!

image_print

Des d’ImaGine volem agrair-los la seva participació a la darrera activitat solidària de l’Escola, la vuitena edició del NEDA. Amb la seva col.laboració, vam aconseguir recaptar 3068 euros. Tot un èxit!

Moltíssimes gràcies a tots per fer possible una jornada com la que vam viure!Vuitè any consecutiu amb èxit de participació i mostra excel.lent de solidaritat de la comunitat educativa de la nostra Escola.

– 196 nedadors
– 4308 piscines nedades: 73240 metres

A més de les activitats d’aeròbic, futbol…i 150 fideuàs servides…!

Si algú no va poder assistir a la festa del Nedaper un somni i vol col.laborar en el projecte de la construcció del HSJD Pediatric Cancer Center poden fer un donatiu al número de compte:

ES63 2100 0148 5102 0073 7834

Gràcies a tots.