Connexió amb una escola argentina

Arran d’una visita que vam rebre a l’Escola d’una professora argentina, hem establert contacte amb un equip de mestres d’una escola pública de Primària a Buenos Aires i ja estem lligant caps per tal de veure possibilitats de treball amb els alumnes d’ambdós centres.

image_print

Arran d’una visita que vam rebre a l’Escola d’una professora argentina, hem establert contacte amb un equip de mestres d’una escola pública de Buenos Aires i ja estem lligant caps per tal de veure possibilitats de treball amb els alumnes d’ambdós centres.

D’entrada, vam anar intercanviant mails i idees fins que van proposar una connexió per conèixer-nos i parlar cara a cara. La primera presa de contacte amb les companyes de laEscuela 2 de 21 Eduardo Luis Vicente ha estat via Skype. El grup de mestres d’aquesta escola pública de primària, de dues línies, amb alumnes des dels 6 als 12 anys, es van mostrar molt motivades i engrescades a fer alguna activitat conjunta. Hem rebut la proposta de treball i hem quedat que ens donaríem a conèixer les escoles mútuament a través dels alumnes, via Skype. Ens hi posarem ben aviat!