Escenes a l’Esprint

Avui 22 de maig hem participat a la segona fase de Contes a l’Esprint al CESIRE. Hi hem anat amb els dos grups d’ alumnes que varen ser guanyadors del concurs, gràcies als relats que es varen inventar de forma col·lectiva.

image_print

Avui 22 de maig hem participat a la segona fase de Contes a l’Esprint al CESIRE. Hi hem anat amb els dos grups d’ alumnes que varen ser guanyadors del concurs, gràcies als relats que es varen inventar de forma col·lectiva. Aquesta segona fase consistia en representar i escenificar els seus relats adaptant les històries i elaborant un guió amb diferents actes i escenes, i, per altra banda, ells mateixos han elaborat el vestuari i l’attrezzo amb la llista de materials que ens varen indicar des de l’organització. Tot plegat en un temps concret, dues hores, com el nom indica, tot a l’esprint.

Estem molt contents ja que hem tingut l’oportunitat de poder viure aquesta experiència juntament amb altres escoles i ho estem doblement perquè hem guanyat en les dues categories!

Moltes felicitats als nostres alumnes de 2n i 3r d’ ESO i moltes gràcies a tots els professors que ens heu ajudat i recolzat des del primer moment. També li volem donar l’enhorabona a la nostra escola germana, l’Escola Garbí Pere Vergés de Badalona, que també hi ha participat.

Moltes gràcies i felicitats nois i noies!