Inauguració de la Ludoteca de secundària

Aquest curs, els alumnes d’ESO2, dins de l’hora de Vida Social, han estat treballant en el projecte de creació d’una ludoteca per a secundària. Al mes de gener van dur a terme una campanya de recollida de jocs de taula de segona mà

image_print

En l’article 31 de la Convenció dels Drets del Infants de l’Assemblea de les Nacions Unides es contempla el dret a jugar. Jugar és la manera natural de tots els infants de relacionar-se amb el món. A més, jugant també s’aprenen moltes coses: a aplicar les regles del joc, tenir estratègia, cooperar, saber perdre i saber guanyar… De fet, jugar aporta un munt de beneficis a totes les persones, petits i grans! Deu ser per això que es diu que les persones no deixen de jugar perquè es fan velles, sino que es fan velles perquè deixen de jugar!

Aquest curs, els alumnes d’ESO2, dins de l’hora de Vida Social, han estat treballant en el projecte de creació d’una ludoteca per a secundària. Al mes de gener van dur a terme una campanya de recollida de jocs de taula de segona mà. Més tard, es van posar en contacte amb diverses empreses de jocs que, de forma desinteressada, van fer donació de lots de jocs de taula pel fons lúdic de l’escola. Finalment, vam acondicionar un espai a la biblioteca del cub i vam acordar quines serien les normes d’ús.

Avui, en motiu de la celebració del Dia Internacional del Joc del darrer diumenge 28 de maig, els alumnes d’ESO2 han inaugurat la ludoteca! Han pogut gaudir d’una sessió de jocs de taula amb els companys i han pogut comprovar en pròpia pell que… una persona que juga és una persona feliç!