Crònica: Anem a Amposta

L’Àlex Jorge i el Dani Parés, alumnes de 4t d’Educació Primària de la classe Tarongers han escrit una crònica explicant la seva experiència durant el Campus Esportiu a Amposta.

image_print

Divendres, 26 de maig, era el dia d’anar al Campus d’Amposta. Vam anar-hi tots els que fem activitats de Garbí Obert, excepte alguns que no hi van poder anar. També van venir alguns nens que no fan activitats perquè els fèiem una mica d’enveja. Nosaltres erem de futbol pero hi havian molts més esports.

Eren les cinc i ja pujaven els primers nens. Ah, per cert, hi anàvem amb tres autocars! Que divertit!

Va ser una pena perquè nosaltres vam sortir els últims, a les 17.30 h, però no va passar res i vam arribar sans i estalvis.

Tan bon punt vam arribar, vam estar comentant els bons records que teníem d’aquell lloc fantàstic. Vam baixar de l’autocar i ens vam esperar deu minuts i, seguidament, vam deixar les maletes a les nostres habitacions. Nosaltres, en Dani i jo, dormíem junts amb en Pau Clavero i en David Escutia. Creiem que era la millor habitació!

A continuació vam tenir unes dues hores d’estona lliure, però ens vam entretenir. Vam jugar tota l’estona a futbol i després vam fer una petita reunió en la qual ens van parlar sobre les normes de funcionament i també del que podíem comprar i del que no podiem comprar.

Després vam tornar a fer joc lliure i vam anar a sopar. Seguidament, vam fer el joc de nit, era obligatori des d’EI5 a 4t d’Educació Primària. El joc consistia a trobar les sis copes. El meu equip era de la Lliga Espanyola, hi havia una altra lliga, la Premier League. El nostre equip va trobar tres copes: la Lliga, el Mundialet de Clubs i la Copa del Rei. Quan va acabar el joc vam anar a dormir.

L’endemà al matí, un cop vam tenir l’habitació recollida, vam poder jugar una estona a futbol i després d’esmorzar, vam tornar a tenir joc lliure. Al cap d’una estona ja va ser l’hora d’entrenar. L’entrenament va consistir en un partit molt divertit. Ens vam estar una hora i mitja entrenant. Al final vam quedar 12 a 13 a favor del nostre equip. Després ho vam recollir tot, vam anar a la piscina. Allà vam tirar la senyoreta Ana Alcalde a l’aigua!

Després ens vam tornar a vestir de futbol i vam anar a dinar. Aleshores ens van dir que havíem d’estar tranquils i així ho vam fer, miràvem el partit del FCB – El Pozo Murcia de Futbol Sala. Vam anar a jugar a futbol i al cap d’una estona vam tornar a començar a entrenar. Aquest cop l’entrenament eren dues “Ràpides” amb tretze nens. Quan vam acabar d’entrenar ens vam anar a dutxar per posar-nos guapos per veure el partit, era la final de la Copa del Rei. Jugava el Barça contra l’Alavés. Primer va començar guanyant el Barça amb un gol de Leo Messi, però desgraciadament Theo, de falta, ens va marcar un golàs per l’escaire. Seguidament va arribar el gol de Neymar i al cap de tres minuts Alcácer va marcar el 3-1 a favor del Barça. A la mitja part va haver-hi uns balls de les nenes de Dansa de Garbí i Pere Vergés. A la segona part no va haver-hi cap gol ni cap ocasió clara. Tan bon punt va acabar el partit, ens en vam anar a dormir. Eren les dotze de la nit!

Quan ens vam aixecar, al dia següent, vam recollir les habitacions i vam preparar les maletes. Un cop va estar tot a punt, vam tenir una estona de joc lliure abans d’anar a esmorzar. Després vam fer l’últim entrenament que va consisir en fer un partit contra Pere Vergés. Vam quedar 4-0! A continuació, vam anar a la piscina per tal de refrescar-nos. Allà vam jugar al so-pa-po i a fora de l’aigua també vam fer diferentes activitas.

Vam dinar i vàrem celebrar l’aniversari del Nil Zanuy, que era aquell mateix dia amb un gran pastís, era boníssim!

Per nosaltres aquest Campus a Amposta ha estat molt divertit i, alhora, molt interessant. Per a mi, l’Àlex, ha estat la primera vegada d’anar-hi i per a en Dani, n’ha estat la tercera.

Àlex Jorge i Dani Parés

10 i 9 anys

Color Blanc

Classe Tarongers

01/06/2017