Tarda de biblioteca : Scape book!

Aquest dijous 8 de juny a les 17:15 al menjador de l’escola, tornarem a gaudir d’una altra tarda de biblioteca, l’última d’aquest curs! Acabem amb una tarda de biblioteca per a les famílies i alumnes de 5è i 6è de Primària, en la qual haurem de resoldre alguns enigmes, per això necessitarem un bon treball en equip, el vostre enginy i sobretot les ganes de passar-ho bé tots plegats!

image_print

Com ja sabeu, aquest dijous 8 de juny a les 17:15 al menjador de l’escola, tornarem a gaudir d’una altra tarda de biblioteca, l’última d’aquest curs! Estem molt contents de tot el que hem viscut amb tots vosaltres i volem agrair-vos la vostra participació i entusiasme en cadascuna de les tardes de biblioteca.

Acabem amb una tarda de biblioteca per a les famílies i alumnes de 5è i 6è de Primària, en la qual haurem de resoldre alguns enigmes, per això necessitarem un bon treball en equip, el vostre enginy i sobretot les ganes de passar-ho bé tots plegats!

Moltes gràcies i us esperem aquest dijous!