Audició de Música

El passat divendres 2 de juny va tenir lloc el concert de música de Garbí Obert.

image_print

Era el gran dia, esperat per tots els artistes de Garbí Obert: l’Audició de Música. Tots els alumnes practiquen al llarg del curs per realitzar aquest gran concert. Per a alguns, el primer concert de les seves vides. Tenien moltes ganes de sortir a l’escenari i disfrutar fent allò que tant els agrada, música.

Actuaven des d’Educació Infantil fins a Batxillerat. Els més petits amb la sensibilització musical que  els permer començar a adquirir les primeres nocions sobre la música, sons greus i aguts, llargs i curts…, i els més grans grans cadascú amb el seu instrument, la guitarra, el piano, el violí…

Va ser un acte entranyable. Els alumnes ens van regalar un gran concert, ple de bona música i també de moltes emocions. Són uns artistes!

Volem aprofitar per agrair la bona feina del coordinador de música, el Sr. Víctor Blasco, i també la de tot el seu equip de mestres que dia a dia fan que els nostres alumnes s’estimin la música.

Descarrega’t aquí totes les fotografies