L’Escola formadora de formadors

Aquest curs quasi 70 alumnes dels diferents graus de formació del professorat han fet la seva estada de pràctiques entre nosaltres.

image_print

El tancament del curs és un bon moment per fer visible un dels aspectes importants de la nostra escola i que de vegades passa més desaparcebut. És el de la nostra voluntat formadora, escola de referència pel que fa a la formació de futurs i actuals mestres.

Aquest curs quasi 70 alumnes dels diferents graus de formació del professorat han fet la seva estada de pràctiques entre nosaltres. Estan representades la pràctica totalitat de les universitats de Catalunya que tenen aquesta oferta entre les seves titulacions. A més, els nostres mestres Mercè Olivé, Carme Jariod, Sergi Fioravanti i el nostre director, Jordi Carmona, han col.laborat en projectes de formació permanent del Departament d’Ensenyament  i de la Facultat de ciències de l’educació Blanquerna.

Un orgull i una satisfacció per a tots, que fa de la nostra Escola un espai de referència també per a la preparació dels mestres actuals i els del futur.