Jocs Olímpics Barcelona 92

Aquest any s’han complert 25 anys del Jocs Olímpics de Barcelona 92. Per aquest motiu el Departament d’Educació Física ha estat treballant amb els alumnes aquest gran esdeveniment esportiu i social que va tenir lloc a la ciutat de Barcelona.

image_print

Aquest any s’han complert 25 anys del Jocs Olímpics de Barcelona 92. Per aquest motiu el Departament d’Educació Física ha estat treballant amb els alumnes aquest gran esdeveniment esportiu i social que va tenir lloc a la ciutat de Barcelona.

Com a cloenda d’aquesta tasca el Departament juntament amb el de Plàstica ha organitzat a diferents espais de l’Escola una exposició per commemorar el gran esdeveniment social, cultural i esportiu que va tenir lloc a Barcelona fa 25 anys.
Volem agrair a totes els mestres i alumnes que han ajudat a preparar l’exposició.