Activitats Obertes GO

Durant les últimes setmanes han tingut lloc les Activitats Obertes de preesport, judo i natació + iniciació al waterpolo

image_print

Preesport:

El passat dimecres 31 de maig, va tenir lloc al camp d’esports l’activitat oberta de preesport. Durant tot el curs, tots els alumnes juntament amb la seva professora, la Sra. Laura Padilla, s’han iniciat en els diferents esports; minitennis, futbol, bàsquet… on en tot moment la llengua vehicular ha estat l’anglès. És una activitat en la qual els més petits de la casa adquireixen els diferents hàbits motrius i treballen la coordinació de moviments.

Descarrega’t les fotografies de l’activitat aquí

Judo: 

Any rere any, el judo és una activitat que agafa força a Garbí Obert. Amb el seu professor, el Sr. Jordi Campillo, els alumnes des de 1r a 6è d’Educació Primària s’inicien en aquest esport. Els més petits comencen a aprendre els primers moviments i tècniques bàsiques i a mesura que avancen es van introduint les diferents tècniques i es preparen per a les diferents competicions. En l’activitat de classe oberta del passat 6 de juny al menjador de l’Escola totes les famílies van poder veure a tall de tastet la dinàmica que tenen les sessions.

Descarrega’t les fotografies de l’activitat aquí

Natació i Iniciació al waterpolo:

L’activitat aquàtica per als més petits de la casa. Els dimarts i els dijous és el seu dia a la piscina, des d’Educació Infantil 3 fins a 2n d’Educació Primària. Els més petits, amb la Sra. Marta Baró, la Sra. Paula Barea i el Sr. Jose Sala, s’inicien en el món aquàtic i comencen a aprendre les primeres tènciques bàsiques de natació. I els més grans, amb el seu professor, el Sr. l’Ivan Fernández, s’inicien al món del waterpolo amb l’adquisició dels coneixament bàsics d’aquest esport.

Descarrega’t les fotografies de l’activitat aquí