V Projecte EFEC

Dimecres 14 de juny, el Sr. Pol Borrelles, antic alumne. i el Sr. Jacint Subirà, professor de l’Escola, van participar en l’acte de clausura del projecte EFEC d’alfabetització financera per alumnes de 4t d’ESO.

image_print

Dimecres 14 de juny es va fer a l’auditori de la MGS l’acte de clausura d’una nova edició del projecte EFEC d’alfabetització financera per a alumnes de 4t d’ESO.

La nostra escola hi ha participat des del principi i ja són cinc anys. En aquest context l’antic alumne Pol Borrellas, que va participar en la primera edició, hi va dir unes paraules en nom dels alumnes i el seu mestre Jacint Subirà ho va fer en nom dels centres escolars.

EFEC és conseqüència del projecte EFEP de la Comissió Europea.

A EFEC els tallers són impartits per treballadors voluntaris vinculats a entitats financeres (professionals en exercici o jubilats) i professionals vinculats a associacions del sector econòmic financer.

Aquest programa d’alfabetització i educació financera s’emmarca en les recomanacions d’organismes internacionals tant rellevants com l’Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmic (OCDE) i la Unió Europea (UE), i està supervisat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Podeu veure les fotografies de l’acte a: https://goo.gl/photos/9PGR2dPTWF8GztFG7

Podeu seg¡r el projecte EFEC a: http://www.efec.cat/