Garbí Obert, educació a través de l’Esport

El Pre-Benjamí i el Benjamí de Futbol Sala i l’Infantil de Bàsquet han estat premiats amb el primer premi dels semàfors dels valors del CEEB.

image_print

Durant aquesta temporada s’ha iniciat a totes les competicions del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona el programa “Semàfor dels Valors”, amb l’objectiu d’inculcar els valors que l’esport promou a tots els nens i nenes que el practiquen.

Des de Garbí Obert i l’Escola ens omple d’orgull poder anunciar que en aquesta temporada hi ha hagut tres equips que han obtingut aquest reconeixement com són el Pre-Benjamí i el Benjamí de Futbol Sala i l’Infantil de Bàsquet. Garbí Obert és la continuació del Projecte Pedagògic de l’Escola i és per aquest motiu que una tasca important de tots els professors i entrenadors és promoure aquests valors tan importants per practicar esport i per ser els homes i les dones del demà.

Enhorabona!

La clau de l’èxit: voler guanyar, saber perdre.