Programa Ex(p)eriència

El programa Ex(p)eriència està organitzat per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació. Consisteix en l’apadrinament de l’Escola per part d’un científic emèrit, en el nostre cas ha estat el Dr. Antoni Accensi, amb qui hem realitzat diverses activitats i tallers.

image_print

Fa dos anys que l’Escola forma part del programa Ex(p)eriència, organitzat per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació. El projecte consisteix en què un científic emèrit apadrina la nostra Escola i, conjuntament amb ell, realitzem diferents activitats, xerrades i tallers al llarg del curs. Aquest curs el científic que ens ha apadrinat ha estat el Dr. Antoni Accensi, expert en el món de la Física.

El dilluns 26 de juny va ser la Jornada de Cloenda del projecte i com a Escola vam poder presentar el nostre apadrinament. A continuació els deixem una petita presentació on poden veure un resum de les activitats i tallers que hem fet conjuntament amb el Dr. Accensi.