Diari de Casal Setmana 2

Amb la segona setmana de Casal torna el Diari de Casal amb totes les activitats, tallers, gimcanes…, que els alumnes han dut a terme aquesta setmana.

image_print

Infantil

Dilluns en PIP i en Pop ens van demanar ajuda per fer funcionar la màquina del temps però… els va sorgir un gran problema! No trobaven la clau! Així doncs, aquesta setmana hem creat unes ulleres màgiques, hem fet una gimcana i a la platja hem fet unes proves on finalment hem aconseguit la clau!!! A més, avui divendres hem pogut entregar als nostres amics científics la clau. En Pop ha entrat dins la màquina i… SORPRESA!!! Ha aparegut un indi del passat i està molt trist, ja que vol tornar al seu temps i, per ajudar-lo hem construït uns tòtems per tal que se senti més còmode amb nosaltres. Hem berenat junts al jardí tot fent una gran FESTA!

Descarrega’t totes les fotografies aquí

1r i 2n 

En aquesta segona setmana de casal, els alumnes de 1r i 2n d’Educació Primària, hem realitzat un munt d’activitats, tallers, gimcanes i jocs aquàtics amb els quals ens ho hem passat d’allò més bé. Dimarts vàrem fer el tradicional taller de circ en el qual vam ser pallassos per un dia. També hem fet un taller en el qual hem elaborat unes pilotes d’arròs. A més a més, hem gaudit d’activitats a la piscina diàriament. Finalment, dijous, vam anar d’excursió, juntament amb els alumnes d’Infantil, a la Platja de Mataró on vam gaudir de les ones i vam fer un munt de jocs a la sorra.

La setmana vinent, tenim preparades un munt d’activitats noves i també tallers perquè els nostres alumnes s’ho passin d’allò més bé. A més a més, dimarts anirem a la platja de Gavà amb els més grans de l’Escola i dijous marxarem d’excursió a Calella de la Costa on gaudirem d’una activitat d’inflables a la platja.

Descarrega’t totes les fotografies aquí

3r, 4t, 5è i 6è d’EP i ESO

Ha estat una setmana molt intensa d’activitats, tallers, gimcanes i excursions. Com cada dimarts vam anar a la platja de Mataró on vam gaudir d’un magnífic dia de platja, vam jugar amb les ones, vam fer partits de futbol i volei, i també vam jugar amb la sorra tot fent castells i excavacions. Dimecres, cada grup va començar el seu taller de manualitats. Dijous va ser el gran dia de la setmana, vam anar d’excursió a waterworld, un parc aquàtic on vam disfrutar dels diferents tobogans i piscines. Ens ho vam passar d’allò més bé!

La setmana vinent, seguirem amb les activitats esportives i tallers. A més a més, dimarts tornarem a la platja de Gavà i dijous anirem d’excursió a Pineda de Mar on practicarem un munt d’activitats aquàtiques com són la banana, catamarà i moltes més. Serà un gran dia de platja!

Descarrega’t totes les fotografies aquí

Campus Esportiu de Futbol Sala

Durant aquesta segona setmana de Campus Esportiu de Futbol, hem creat un centre d’interès per tal de treballar un concepte específic. En el cas d’aquesta setmana, el centre d’interès ha estat la Finalització, per tant, hem centrat tots els exercissis en aquest tema. A més a més, cada tarda, hem organitzat un torneig, un per als alumnes de 1r i 2n d’Ep i un altre per als de 3r, 4t i 5è d’EP.

La setmana que ve, ens centrarem en un altre aspecte del futbol per tal de seguir millorant dia a dia. A la tarda, realitzarem de nou dos tornejos per equips.

Descarrega’t totes les fotogarafies aquí

Mira la Roda de Premsa

Campus Esportiu de Bàsquet

En aquesta primera setmana del Campus Esportiu de Bàsquet, hem realitzat un munt d’entrenaments, jocs i partits per tal de poder millorar el nivell tant tècnic com tàctic dels participants. Hem dividit en dos grups als jugadors, alumnes d’Educació Primària i alumnes d’ESO per tal de poder fer un entrenament molt més dinàmic.

La pròxima setmana tornarem amb els entrenaments per tal de seguir millorant als nostres jugadors i jugadores de bàsquet.

Campus de Dansa

Aquesta setmana s’ha iniciat el Campus de Dansa que tindrà una durada de dues setmanes. Durant aquestes setmanes, tots els participants hauran de preparar una gran coreografia per fer davant de tots els alumnes del Casal el divendres 14 de juliol. Juntament amb els diferents professors i professores, les ballarines i ballarins treballen matí i tarda per aprendre tots els passos i moviments per tal que el gran espectacle surti d’allò més bé.

La setmana que ve seguirem amb els entrenaments per acabar de perfeccionar la coreografia.

Tots els participants també participen directament de la confecció del vestuari que utilitzaran durant l’espectacle, per aquest motiu, tots ells han demanat de no ensenyar cap fotografia per tal que sigui una sorpresa per a l’espectacle.