Diari de Casal Setmana 3


Infantil

Aquesta setmana ha aparegut un Romà de la màquina del temps buscant el seu escut. En Pip i en Pop ens han demanat ajuda i així ho hem fet!  Hem creat uns cascs de romans, hem fet una guerra de bombardes amb farina al camp d’esports i també una gimcana al jardí! A més, hem anat d’excursió al Castell de Montjuïc i, a partir d’unes pistes i un mapa hem pogut trobar l’escut perdut! El romà per fi ha tornat al seu temps molt content! Així mateix, durant aquests dies també ens hem remullat a la piscina interior i exterior i hem fet jocs d’aigua!

Ja estem impacients per la setmana vinent… a veure quina sorpresa ens espera!

Descarrega’t totes les fotografies aquí

1r i 2n

Durant aquesta tercera setmana de Casal, els alumnes del primer cicle d’Educació Primària han gaudit d’un munt d’activitats i tallers nous. Dimarts vàrem anar a la platja amb els alumnes més grans i ens ho vam passar d’allò més bé. Dijous, vam fer una excursió al complex MarAventura de Calella de la Costa. Un parc d’inflables dins del mar on ens vam divertir tot llançant-nos dels diferents inflables i tobogans. A més a més, cada dia hem fet jocs amb l’anglès com a llengua vehicular.

Tenim moltes ganes que arribi la pròxima setmana, la de la Nit a l’Escola. El dijous anirem d’excursió al parc de Can Vidalet on realitzarem un munt d’activitats i jocs, quan acabem, anirem a l’Escola per fer la gran gimcana, tradicional ja, i després ho prepararem tot per dormir a l’Escola. També farem activitats esportives cada dia, anirem a la piscina i farem activitats en anglès.

Descarrega’t totes les fotografies aquí

3r, 4t, 5è, 6è i ESO

Aquesta, ha estat una setmana plena d’activitats. Dimarts, he manat a la platja com és habitual. Hem realitzat també un nou taller. A més a més, dijous vàrem anar d’excursió a Pineda de Mar on vam poder divertir-nos amb la banana i també vam poder gaudir d’una excursió amb catamarà. També hem realitzat la gimcana en anglès, habitual dels divendres.

La següent setmana arriba amb molta força. Dimarts tornarem a la platja de Gavà, seguirem amb les activitats esportives i dijous marxarem d’excursió al Parc Natural del Montnegre i el Corredor on farem una excursió i dormirem tot fent bivac o amb tendes de campanya!

Descarrega’t totes les fotografies aquí

Campus Esportiu de Futbol Sala

Durant aquesta tercera setmana del Campus Esportiu de Futbol Sala, hem centrat l’interès en el regat, un aspecte molt important en aquest esport. Cada dia, per tant, hem realitzat entrenaments on el tema principal ha estat aquest aspecte. A més a més, a les tardes hem començat un nou torneig en el qual tots els equips han realitzat un molt bon treball.

La setmana vinent, tindrem un nou centre d’interès amb el qual hi treballarem per tal de fer notable la millora dels nostres jugadors. A les tardes, començarem un nou torneig per equips.

Descarrega’t totes les fotografies aquí

Mira la Roda de Premsa

Campus Esportiu de Bàsquet

En aquesta segona i última setmana del Campus Esportiu de Bàsquet, totes les jugadores i jugadors han pogut seguir millorant tant a nivell tècnic com tàctic el seu nivell en aquest esport. Els entrenaments, plantejats específicament per aquest Campus, tenen l’objectiu de fer que els jugadors hagin de prendre decisions durant el joc amb exercissis en els quals es trobin en situacions reals de joc. Creiem, i estem convençuts que aquesta és la manera amb què més aprenen.
Una vegada el Campus finalitzat, volem agrair a tots els jugadors i jugadores que han participat. Ha estat tot un èxit. Fins a l’estiu que ve!

Campus de Dansa

Durant aquesta segona setmana del Campus de Dansa, hem seguit amb els assajos diaris per tal d’aprendre la gran coreografia que hem realitzat aquest divendres. A més a més dels assajos, també hem acabat de confeccionar la vestimenta que hem utilitzat per a l’espectacle. Ha estat molt bonic i emocionant veure a tots els membres del Campus de Dansa al menjador de l’Escola duent a terme aquesta gran funció.
Els professors de Dansa, la Júlia, en Nil, la Meri i l’Anna, ens han comentat que estan molt satisfets amb tots els participants, ja que han fet una feina magnífica durant aquestes dues setmanes. Han treballat de valent perquè tot sortís d’allò més bé i finalment ha estat una gran funció. Fins al pròxim any!

Mira l’espectacle final