Diari de Casal Setmana 4

Infantil

Dilluns va aparèixer un prehistòric de la màquina del temps. En Pip i en Pop van quedar molt sorpresos ja que no parlava com nosaltres. Ningú l’entenia però a través dels gestos vam descobrir que tenia molta gana. Així doncs, al llarg d’aquests dies hem estat fent diverses activitats per tal que el nostre amic estès content: Un mural de fang, uns collarets amb molts colors, un circuit d’obstacles i finalment, un taller de cuina on vam elaborar unes brotxetes de fruita amb xocolata! A més, Dimecres vam anar d’excursió al Bosc Vertical i vam pujar pels arbres i ens sentíem una mica prehistòrics! Va ser molt divertit!

Avui, en Pip i el prehistòric s’han acomiadat de nosaltres i han entrat dins la màquina del temps…Aviat rebrem notícies seves!

Descarrega’t totes les fotografies aquí

1r i 2n

Durant aquesta quarta setmana de Casal, els alumnes de primer i segon d’Educació Primària han fet un munt d’activitats i gimcanes i han viscut un munt d’aventures. Hem realitzat nous tallers, fetes gimcanes en anglès i també ens ho hem passat d’allò més bé tot fent jocs a la piscina. A més a més, dimarts vàrem anar a la platja de Gavà on vam poder gaudir d’un gran dia de platja i vam jugar amb les ones i també vam fer un munt d’activitats a la sorra. I per fi va arribar el gran dia, el dia que tots els alumnes del primer cicle d’Educació Primària més esperen, la Nit a l’Escola, de bon matí, tots els alumnes arribaven amb els seus sacs i motxilles i amb un gran somriure d’orella a orella. Durant el matí, vam anar al parc de Can Vidalet on vam realitzar una gran gimcana, vam dinar i vam tornar a l’Escola. Després de descansar una estona va arrencar la gran gimcana de la tarda, vam acabar ben enfarinats! Un cop dutxats, va arribar el sopar i la sessió de cinema.

La setmana que ve arriba també amb grans activitats i excursions. Dimarts, tornarem a la platja de Gavà, i dijous, anirem al Parc d’Atraccions del Tibidabo on gaudirem de totes les seves muntanyes russes i atraccions.

Descarrega’t totes les fotografies aquí

3r, 4t, 5è, 6è i ESO

Aquesta quarta setmana ha estat molt plena d’activitats i excursions. Com sempre, hem realitzat nous tallers, gimcanes en anglès i un munt d’activitats esportives. A més a més, dimarts vàrem anar a la platja de Gavà on vam poder gaudir d’un gran dia de platja. I després de tant esperar, per fi va arribar, el gran dia, l’excursió i nit a la muntanya. Vam passar-nos-ho d’allò més bé. Per a alguns, era la seva primera nit amb tendes de campanya o de bivac. Va ser una gran experiència.

La pròxima setmana és també una de les més esperades, a part de totes les activitats, gimcanes, tallers i l’excursió a la platja del dimarts, dijous marxem al Parc d’Atraccions de Port Aventura. Aquest any, i com a novetat, tornarem a les 20 h per tal de poder aprofitar al màxim el dia. Serà una gran jornada!

Descarrega’t totes les fotografies aquí

Campus Esportiu de Futbol Sala

Durant aquesta quarta setmana del Campus Esportiu de Futbol Sala, l’hem dedicat a l’habilitat. Per tant, hem enfocat tots els exercissis per tal que tots els integrants del Campus obtinguin un major control de la pilota. Aquest, és un aspecte molt important a treballar, ja que ajuda molt, en les situacions reals de partit a tenir un major control de la pilota i com a conseqüència, poder tenir més temps per prendre decisions com poden ser on fer la passada. A més a més a les tardes, hem realitzat un nou torneig.

La setmana vinent enfocarem el campus a un nou aspecte del Futbol i realitzarem un nou torneig a les tardes.

Descarrega’t totes les fotografies aquí

Mira la Roda de Premsa