Diari de Casal Setmana 5

Arriba l’últim Diari de Casal del curs 2016/17 amb totes les vivències d’aquesta última setmana.

image_print

Infantil

Finalment hem arribat al darrer dia del casal. A través dels nostres amics científics i la màquina del temps, hem viscut moltes experiències! En Pip es va acomiadar de nosaltres, ja que per fi va poder arribar al futur. D’allà, ens va enviar un amic seu perquè ens volia conèixer i aquesta setmana ens ha ensenyat un munt de coses de futur. Hem realitzat un petit experiment amb aigua i paper, un taller de cuina per donar la benvinguda al nostre nou amic i per acabar hem creat unes banderoles per la FESTA FINAL! També hem anat d’excursió al parc del trenet de Palau on hem pogut gaudir d’un viatge en tren i els nens i nenes d’ EI5 hem anat al Tibidabo!

Ens ha encantat gaudir del casal i ha estat un plaer acompanyar als nostres amics científics en el seu viatge!

Descarrega’t totes les fotografies aquí

1r i 2n

Durant aquesta cinquena i última setmana de Casal, els alumnes del primer cicle d’Educació Primària, han realitzat un munt d’activitats i de tallers. Dimarts vàrem anar la platja de Gavà, on, tot i no fer sol, vam poder gaudir de moltes activitats a la sorra. Per altra banda, dijous, era un dia molt esperat per a tots, anàvem al Parc d’Atraccions del Tibidabo. Tots els alumnes arribaven al matí amb un gran somriure d’orella a orella disposats a passar un gran dia. Vam poder divertir-nos pujant a un munt d’atraccions i ens ho vam passar d’allò més bé.

Descarrega’t totes les fotografies aquí

3r, 4t, 5è, 6è i ESO

En aquesta última setmana de Casal, per als alumnes més grans, teníem preparades un munt d’activitats per tal que s’ho passessin d’allò més bé. A més a més, dimarts vàrem anar, com és habitual a la platja de Gavà on vam poder gaudir de les ones i vam poder jugar a la sorra i, dijous vàrem anar al Parc d’Atraccions de Port Aventura. Tots els alumnes estaven molt il·lusionats amb aquesta sortida, ja que saben que passaran un gran dia. Vam pujar a un munt d’atraccions i ens ho vam passar d’allò més bé. Va ser una jornada fantàstica.

Descarrega’t totes les fotografies aquí

Campus Esportiu de Futbol Sala

En aquesta última setmana del Campus de Futbol Sala, hem enfocat els entrenaments en el Porter, una figura clau en qualsevol equip de futbol i que, tot sovint, no se li dóna la importància que mereix. A més a més, hem realitzat un nou torneig en el qual cada dia els diferents equips s’han enfrontat per aconseguir la tan desitjada victòria. Ens ho hem passat d’allò més bé tot practicant aquest esport que tant ens agrada.

Descarrega’t totes les fotografies aquí

Mira la Roda de Premsa