Final d’un Casal d’Estiu inoblidable!

Amb el Casal d’Estiu ja finalitzat volem agrair la confiança de totes les famílies i desitjar-los unes molt bones vacances en companyia dels seus fills i filles. Els trobarem a faltar!

image_print

Un cop finalitzat el Casal i Campus Esportiu d’Estiu 2017, és moment per mirar enrere i valorar aquests 25 dies tan intensos i plens d’activitats, aprenentatges, vivències, plens en tots els sentits. Hem compartit molts moments especials amb tots els nostres alumnes i un munt de noves experiències i moments molt agradables. Un any més, des de Garbí Obert volem agrair a les famílies la confiança dipositada amb nosaltres i esperem haver complert les expectatives generades. També volem felicitar a tots els alumnes per la bona actitud mostrada durant tot el Casal.

Per altra banda, valorar i felicitar a tots els alumnes de Secundària que han estat fent pràctiques com a futurs monitors, la Vida Social en la seva màxima expressió. Ens hem sentit molt orgullosos de tots ells.

Per últim, desitjar-los unes molt bones vacances amb companya dels seus fills i filles, moment per gaudir amb ells. Ens retrobarem al setembre amb moltes ganes i il·lusió per començar un nou curs.

Equip Garbí Obert