Reunió informativa del nou curs 17-18

Convocatòria reunió informativa de la Fundació.

image_print

En nom de la Fundació Escoles Garbí i en el meu propi els donem la benvinguda al nou curs 2017-2018. Desitgem que estiguin passant un bon estiu i que hagin gaudit de les vacances amb els seus fills i filles.

Iniciem el nou curs amb tota l’empenta i il·lusió de sempre i com cada any amb nous reptes i objectius per donar un millor servei i aprenentatge als nostres alumnes i famílies.

Aprofito l’avinentesa per a recordar-los la convocatòria de la reunió informativa del la Fundació que tindrà lloc el proper dilluns, 4 de setembre, a les 18 h a l’Escola, en la que presentarem el seguiment del Pla Estratègic i les accions per al curs 2017-2018 en les àrees pedagògica, econòmica, de comunicació i de gestió de persones.

Jordi Carmona

Director

jcarmona@escolesgarbi.cat