Els primers càrrecs del curs

Els alumnes de Primària ja han presentat els seus càrrecs i, per tant, ja podem dir que l’escola està en marxa del tot.

image_print

Els alumnes de Primària ja han presentat els seus càrrecs i, per tant, ja podem dir que l’escola està en marxa del tot.
En el recull i recompte de dècimes que es va fer el curs passat es va constatar que el color Blau de 6è de Primària formaria el Consell de Govern. I, amb moltes ganes i empenta, aquests nois i noies dinamitzaran tots els càrrecs i faran que l’Escola funcioni perfectament.
Per als alumnes de les classes La Rosaleda, Guinardó i Del Mar, participar en la Presentació de Càrrecs ha estat una nova experiència. L’han viscuda amb molta il·lusió i és que …ja són alumnes de Primària!
La Vida Social ens possibilita treballar totes les finalitats educatives que ens duran a ser uns ciutadans feliços i competents i concretament amb aquesta primera presentació de càrrecs treballem específicament les següents:
1.- Actuar com a ciutadans responsables i lliures, exercint els seus drets i deures, sempre potenciant el diàleg i la mediació en la resolució de conflictes.
7-Prendre decicions fonamentades i assumir responsabilitats, amb reflexió, emprenedoria i confiança.