Game Jam ‘Smart Citizen’

L’Escola ha participat, representada  per un grup d’alumnes de 1r i 4t d’ESO, en el Citilab de Cornellà a la Game Jam ‘Smart Citizen’, el repte a assolir ha estat  el disseny i la creació d’un joc sobre estalvi energètic i sostenibilitat.

image_print

L’Escola ha participat en el Citilab de Cornellà a la Game Jam ‘Smart Citizen’  representada  per: en Marc, l’Adrián i Guillem de 1r d’ESO i en Guillem, en Víctor, en David i en Marc de 4t d’ESO.

En la Game Jam ‘Smart Citizen’,  50 estudiants de secundària de 9 centres educatius de l’àrea metropolitana de Barcelona han gaudit dissenyant jocs basats en la conceptualització, el disseny i la creació basada en l’estalvi energètic i sostenibilitat.

Aquests dos dies d’intens treball han requerit de la implicació activa i la destresa dels participants de cada equip per tal de generar un videojoc de sensibilització sobre medi ambient centrat en les ciutats intel·ligents.

Els centres educatius que han participat són St. Peter’s School, Agora St. Cugat, Maristes de Badalona, Institut Quercus de St. Joan de Vilatorrada, Oak House Barcelona, Col·legi Solc de Barcelona, Institut Cornellà i Institut Martí i Pol, també de Cornellà i l’Escola Garbí d’Esplugues de Llobregat.

Fragments de la Jam

Podeu trobar més informació a: https://www.citilab.eu/evento/game-jam-smart-citizen/2017-09-28/

Presentació i recursos de la Jam

Joc presentat per “Carmen” de 4t d’ESO format per en Guillem, en Víctor, en David i en Marc

Joc presentat pel grup “Smart team” de 1r d’ESO, format per en Marc, l’Adrián i en Guillem