Exemple de Talent esportiu

L’Àlex Jorge, alumne de 5è d’EP de la classe Mar i Cel buscarà aquest any revalidar el títol que l’acredita com a Campió d’Espanya d’esquí en la categoria Gegant U-10.

image_print

Des de ben petits, l’Àlex Jorge i el seu germà, en Max, practiquen esquí en l’àmbit de competició federada. Gràcies al seu gran esforç i dedicació constant, la temporada passada, l’Àlex va aconseguir guanyar el campionat d’Espanya de la categoria Gegant U-10 després de molts mesos de competicions i curses. Ara ja es prepara per tornar a començar una nova temporada amb l’objectiu de revalidar aquest títol.

L’Àlex és un exemple de treball, esforç, constància, dedicació i treball en equip dins de Garbí Obert. Des de fa anys, hi practica el futbol sala, esport en el qual ha guanyat la lliga del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona en la categoria Pre-Benjamí i també natació de competició, especialitat en què l’any passat va quedar subcampió de Catalunya en la categoria de 25 metres lliures.

Des de l’Escola i Garbí Obert volem felicitar  l’Àlex per la seva victòria la temporada anterior en la competició d’esquí i també pels valors que transmet com a esportista i com a persona. Alumnes com ell fan que l’expressió “als homes i dones del demà” agafi la seva màxima dimensió.

Enhorabona campió!