Consell de Govern de Primària

El Consell de Govern de Primària exerceixen una tasca molt important per a l’Escola i són un referent per a tots els companys d’etapa.

image_print

Els nois i noies del Color Blau de 6è de Primària han realitzat la seva reunió setmanal amb el Sr Carmona i la Sra. Olivé.
En aquesta reunió hem parlat d’aspectes organitzatius: Quan i com es convoquen les reunions? A qui s’han d’adreçar els càrrecs quan tenen dubtes? Què han d’escriure en el correu setmanal? I, com no, d’aspectes actitudinals…quina és l’actitud que cal tenir en les reunions?
Hem fet també una roda en la qual cadascú expressava les sensacions i dificultats que trobava en aquesta tasca tan important.
El Sr. Carmona ha valorat molt positivament la manera com han parlat aquests nois i noies i l’interès que han manifestat, i també els ha demanat una actitud impecable en tot moment. Exerceixen una tasca molt important per a l’Escola i són un referent per a tots els companys d’etapa.
Bona feina, Consell!!