L’economia per als més petits, com els eduquem?

L’escola, de la mà del Sr. David Moral, ha participat en una tertúlia a la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya.

image_print

El Sr. David Moral, tutor de 6è de Primària, ha participat al programa “Ben trobats” de la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya explicant com es treballa l’economia a l’escola.
L’emprenedoria, l’estalvi, el consum responsable…són aspectes que des de ben petits els nens i nenes treballen a les aules, així com el comentari de les notícies de tema econòmic que omplen els diaris i els mitjans de comunicació.
És important que els alumnes puguin expressar allò que pensen del món que els envolta i que mantinguin una actitud crítica, sempre respectuosa, per tal d’aconseguir la primera finalitat de la nostra escola: Actuar com a ciutadans responsables i lliures.

Podeu consulta el programa en aquest enllaç:

http://etv.xiptv.cat/ben-trobats/capitol/economia-per-als-mes-petits