Noticiari d’Ecologia

El noticiari d’Ecologia d’aquest mes està dedicat al Premi Ramon Margalef d’Ecologia 2017 i al distintiu ambiental per a vehicles.

image_print

El noticiari d’Ecologia d’aquest mes està dedicat al Premi Ramon Margalef d’Ecologia 2017 i al nou distintiu ambiental per a vehicles.

En la primera part del vídeo, els parlarem de la  doctora argentina Sandra Díaz, considerada una de les científiques més influents del món i una de les millors expertes mundials en la matèria. L’acte de lliurament del premi tindrà lloc aquesta tardor a Barcelona

En la segona part , coneixerran el distintiu ambiental per a vehicles (etiqueta),  un adhesiu que permet identificar visualment els vehicles que emeten menys contaminants a l’atmosfera. En realitat és la transposició, a través d’una simbologia plasmada en una etiqueta, de la classificació de tots els vehicles en funció de la contaminació que emeten, segons que figura al  Registro de Vehículos de la Dirección General de Tráfico en función de las emisiones.